Talas'ta Kisa Hazirlik Günleri Basliyor

Talas Belediyesi tarafindan “Talas’ta Kis Hazirliklari” adiyla geleneksel olarak düzenlenen organizasyon eylül ayi basinda start aliyor.

Talas'ta Kisa Hazirlik Günleri Basliyor
Bu yil 2-8 Eylül 2024 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek kisa hazirlik günlerinde yine salçalar kaynayacak, tursular kurulacak, makarnalar kesilecek.

Resadiye Mahallesinde bulunan eski stadyum içerisinde gerçeklestirilecek organizasyonda ev hanimlari reçelden tursuya, meyve suyundan konserveye, yufka ve kuskustan salçaya kadar pek çok kislik ürünü hazirlama imkâni bulacak.

Alana gelen vatandaslara birçok hizmetin sunuldugu organizasyonda ücretsiz domates çekme isleminin yaninda salça kazani, tuz, bulasik deterjani ve bulasik süngeri de Talas Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak veriliyor.

Talas Tanitim, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin katkilariyla düzenlenen organizasyonda üretilen el yapimi ürünler de alicisiyla bulusacak.

Kayitlarin 26 Agustos Pazartesi günü baslayacagi organizasyonla ilgili bilgi ve randevu almak isteyenler, hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasinda 0539 226 54 18 numarali telefonu arayabilecekler.
Kaynak: İHA