Dayak Yedigi Enistesine Kursun Yagdirdi, Ardindan Araç Ile Üzerinden Geçti

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir kisinin enistesini silahla vurduktan sonra üzerinden araçla geçerek öldürdügü olayin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntüler de katil zanlisinin önce enistesinden dayak yedigi, ardindan da belindeki silahla ates açtigi görüldü.

Dayak Yedigi Enistesine Kursun Yagdirdi, Ardindan Araç Ile Üzerinden Geçti
Ilçeye bagli Mimarsinan Sirintepe Mahallesi Gaffar Okkan Bulvari üzerinde geçtigimiz 3 Mart’ta meydana gelen olayda, aralarinda önceden husumet bulundugu iddia edilen Yener K. ile enistesi Serkan Temel (45) arasinda tartisma çikti. Çikan tartismada Yener K.; yaninda bulunan tabancayla Temel’e ates etti. Süpheli ardindan Serkan Temel’in üzerinden araç ile geçtikten sonra kaçti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan kontrolde Temel’in hayatini kaybettigi belirlendi. Olayin ardindan kaçan Yener K., polis ekiplerinin çalismasi sonucu kisa sürede yakalanarak gözaltina alinirken, talihsiz adamin cenazesi incelemelerin ardindan hastane morguna kaldirildi.

Kan donduran cinayet kamerada

Öte yandan, yasanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, Serkan Temel’in marketten çikan kayinbiraderi Yener K.’nin önünü kestigi ve darp etmeye basladigi görüldü.

Yener K.’nin ardindan belindeki silahi çikararak enistesine ates ettigi, mermisi bittikten sonra sarjörü degistirerek ates etmeye devam ettigi anlarda güvenlik kamerasina yansidi. Süphelinin bindigi araç ile Serkan Temel’in üzerinden geçtikten sonra kaçtigi anlarda saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Ayrica, çevredeki vatandaslarin da panik oldugu anlarda görüntülerde yer aldi.
Kaynak: İHA