Yilmaz'dan Fistik Mitingine Davet

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, Hayvan Pazari esnafi ziyaretinde, hükümetin ekonomik ve sosyal politikalarinin halki zor durumda biraktigini ifade ederek, 24 Agustos Cumartesi günü saat 18.00’de CHP Genel Baskani Özgür Özel’in Gaziantep’te düzenleyecegi Fistik Mitingine vatandaslari davet etti.

Yilmaz'dan Fistik Mitingine Davet
Her firsatta toplumun farkli kesimleriyle bir araya gelen ve talep, öneri ve sikayetlerini dikkate alarak çalismalarina yön veren Baskan Umut Yilmaz’in son ziyaret adresi, Hayvan Pazari oldu. Baskan Yilmaz, hükümetin yanlis politikalarinin ülkeyi zor durumda biraktigini, bu politikalara karsi halkin duyarli olmasi gerektigini vurguladi. Yilmaz, vatandaslardan dogru kararlar alarak ülkeyi düzlüge çikaracak kisilere destek olmalarini istedi.

“Bir ay sonra yine burada olacagim”

Sözlerine, 31 Mart’ta verilen destek için tesekkür ederek baslayan Baskan Yilmaz, “Buraya adayken bana destek olacaginiza söz verdiniz ve biliyorum ki buradan en az yüzde 80 destek aldim. Bunun için herkese tesekkür ederim. Ancak önemli olan sadece seçim zamani degil, yilin her ayinda buraya gelip, sorunlarinizi yerinde görmektir. Ben, Allah izin verirse bir ay sonra yine burada olacagim, yine birlikte çay içecegiz” dedi.

“Bahanelerin arkasina siginacak degilim”

“Buraya adayken geldigimde bazi sözler verdik” diyen Yilmaz, hükümetin belediyelere uyguladigi ekonomik kisitlamalara da dikkat çekerek, “Burayi, sizlere layik görmedigimi söyledim ve bu sözümün arkasindayim. Burada sizin disaridan gelen, burada is yapmak isteyen arkadaslariniz için burada bir pansiyon olsun istedim. Hala ayni seyi istiyorum. Fakat biz göreve geldigimizde bize, bir ekonomik tedbir paketi yayinladilar. Bize dediler ki bina yapmak yasak. Kres yapacagim, yapamiyorum. Bir sey yapacagim, yapamiyorum. Ama bu bahanelerin arkasina siginacak degilim. Beni buraya bir pansiyon yaparsam herhalde tapusunu da üzerime geçirmeyecegim. Bunun için de ceza mi verecekler, versinler. Umurumda bile degil. Altyapi sorunlarini çözmek için Büyüksehir Belediyesi ile hemen görüsmelere baslayacagiz” ifadelerini kullandi.

“Bu mitingde sadece fistik konusulmayacak”

24 Agustos 2024 Cumartesi günü saat 18.00’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel’in Gaziantep’e gelecegini bildiren Baskan Yilmaz, “Bu memleket hepimizin. Bu memleketi kim düzlüge çikaracak ise lütfen, inanin ve arkasinda durun. Cumartesi günü Genel Baskanimiz Gaziantep’e miting için geliyor. Bu mitingde sadece fistik konusulmayacak. Davarci konusulacak, emekli konusulacak, isçileri, sanayicileri, patronlari konusulacak. Sizlerden ricam, lütfen bizi yalniz birakmayin. Türkiye yangin yerine dönüyor. Traktörünü alan yol kapatmaya basladi.

Bunlara bir sekilde cevap vermek zorundasiniz. Yardimci olmak zorundasiniz. Duyarsiz kalmayin. Lütfen, memleket adina birisi bir itiraz ettiginde arkasinda durun. Yarin, öbür gün çok geç olur” seklinde konustu.

“Bugüne kadar verdigim bütün sözleri tutacagim”

Yürütülen projelere de deginen Baskan Yilmaz, “Imarsiz ve kirsal mahallelerin Büyük kisminda su anda park yok. Biz su anda tespit çalismalarimizi yapiyoruz. Su anda köylere park yapiyoruz. 4 ayda 864 kilometre yol açtik. Ben, sizin ekmeginize kavusmanizla ilgili çalisiyorum. Yem, fidan, gübre destegi yapacagiz. Su ana kadar 10 bin fidan dagittik. Ben; çiftçinin, köylünün, emeklinin, emekçinin arkasinda durmak istiyorum. Bugüne kadar verdigim bütün sözleri tutacagim” diye konustu.

Kaynak: İHA