Sultan Ana Yardimlasma Ve Dayanisma Dernegi Baskani Kümbet'ten Vali Dagli'ya Tesekkür

Çorum Valisi Zülkif Dagli, Çorum’un kanaat önderlerinden Sultan Ana Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Sultan Kümbet ile bir araya geldi.

Sultan Ana Yardimlasma Ve Dayanisma Dernegi Baskani Kümbet'ten Vali Dagli'ya Tesekkür
Vali Dagli, Sultan Ana Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’ni ziyaretinde dernek çalismalari hakkinda Sultan Kümbet’ten bilgi aldi. Vali Dagli’ya ziyaretinden dolayi tesekkür eden Kümbet, “Bizler kardesiz. Bu kapi sizlere her zaman açik. Ne zaman bir ihtiyacimiz olsa devletimizin tüm birimleri yanimizda. Ziyaretinizle bizleri onurlandirdiniz için tesekkür ederim” dedi.

Sivil toplum kuruluslari ve halkla bir araya gelmeye devam ettiklerini dile getiren Vali Zülkif Dagli, “Valilik olarak toplumun tüm dinamiklerinin yaninizdayiz ve kapimiz her zaman açik. Her türlü talebe ve müracaata haziriz. Biz hizmet makamindayiz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor, herkes için gece gündüz mesai kavrami gözetmeksizin çalisiyoruz. Çünkü çok çalismaya, gayret etmeye ve yavrularimizi gelecege hazirlamaya mecburuz. Bu konuda büyük bir gayretimiz var. Rabbim milletimizi, devletimizi, kardesligimizi daim, niyazlarimizi ve niyetlerimizi de kabul etsin insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA