Üç Kazada 2'Si Çocuk 5 Kisi Yaralandi

Karabük’te meydana gelen üç ayri trafik kazasinda 2’si çocuk olmak üzere 5 kisi yaralandi.

Üç Kazada 2'Si Çocuk 5 Kisi Yaralandi
100. Yil Mahallesinde meydana gelen ilk kazada S. D. idaresindeki 78 ABL 093 plakali otomobil Y.A. idaresindeki 78 ABM 292 plakali motosikletle çarpisti.

Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan N.K. yaralandi. Yarali ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Ikinci kaza Kemikli Rampalarinda meydana geldi. Y.K. idaresindeki 28 ACK 578 plakali otomobil, ariza yapmasi nedeniyle yolun kenarinda park halinde bekleyen S.Ç. idaresindeki 78 AAU 934 plakali kamyona çarpti. Kazada otomobil sürücüsü ile E.D.K.(7) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Üçüncü kaza Bartin-Safranbolu kara yolunda meydana geldi. M.E.A. idaresindeki 06 DSY 958 plakali otomobille Karabük istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çikip sarampole uçtu. Kazada sürücü ile I.Ö.A. (17) yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Hastanelere kaldirilan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken kazalarla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA