Manisa FK'nin Kaçak Su Kullandigi Tespit Edildi

MASKI Genel Müdürlügü, Manisa FK tarafindan ortaya atilan iddialara cevap verdi. MASKI’den yapilan açiklamaya göre, tesisteki su sayacinin kontrol için sökülmesinin ardindan gerçeklestirilen teknik incelemeler sonucunda Manisa FK’nin kaçak su kullandigi tespit edilerek, yasal islem baslatildi.

Manisa FK'nin Kaçak Su Kullandigi Tespit Edildi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Manisa Futbol Kulübü tarafindan ortaya atilan iddialara netlik getirdi. Kurumdan yapilan açiklamada su ifadelere yer verildi:

“Içme suyu depolarimizda meydana gelen basinç düsüklükleri ve giderek artan su eksilmeleri nedeniyle Yunusemre ilçemiz Uncubozköy Içme Suyu Deposundan su verdigimiz bölgelerde teknik incelemeler yapilmistir. Yapmis oldugumuz teknik çalismalar sonucu Manisa FK tarafindan kullanilan tesiste su sayacinin büyüklügü de dikkate alindiginda su tüketiminin az oldugu degerlendirilmistir. Sayacin ölçüm hatasi olup olmadiginin incelenmesi için söküm islemleri gerçeklestirilmistir. Manisa FK’nin kullanmis oldugu tesiste teknik ekiplerimiz tarafindan yapilan incelemeler sonucunda ana içme suyu sebeke hattindan dogrudan baglanti yapilarak, kaçak su kullanildigi fotograf ve video çekimleri ile kayit altina alinmistir. Tesiste yapmak istedigimiz detayli incelemeye kulüp çalisanlari tarafindan izin verilmedigi için emniyet güçlerinin nezaretinde çalismalar yürütülmüs olup, yine emniyet güçlerinin nezaretinde kaçak su kullanimi tutanak altina alinmistir. Konuyla ilgili yasal islemler devam etmektedir. MASKI Genel Müdürlügü olarak yasal haklarimizi kullanmakta ve yasalara bagli kalmaktayiz. Manisa FK’nin 2 inçlik su saatinin ise bozuk olup olmadigi ile ilgili testler de devam etmektedir. Basina lanse edildigi gibi kulüp herhangi bir magduriyet yasamamistir. Sökülen sayacin yerine isletme sayaci takilarak, tesise su verilmeye devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunariz."
Kaynak: İHA