Kösk'teki Kazadan Ikinci Aci Haber Geldi

Aydin’in Kösk ilçesinde rahatsizlanan anneleri için hastaneden sira alan ve yasli kadini hastaneye götürmek için kirsal Uzundere Mahallesi’ne dogru seyir halinde olan otomobilin yoldan çikarak takla atmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda bir kisi olay yerinde hayatini kaybederken, agir yarali olarak hastaneye kaldirilan yarali sahis da doktorlarin tüm çabalarina ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kösk'teki Kazadan Ikinci Aci Haber Geldi


Kaza, Kösk Baklaköy Mahallesi yakinlarinda ögle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamit Görgülü idaresindeki 09 AHB 821 plakali otomobil sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya basladi.

Savrulan otomobil sarampole uçarak takla atip agaca çarparak durdu. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye saglik, polis ve Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari kontrollerde yolcu konumunda bulunan Mehmet Yesil’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirlerken, kazadan yarali olarak kurtulan otomobil sürücüsü Hamit Görgülü yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Annelerini hastaneye götürecekleri ögrenildi

Kösk ilçesine bagli kirsal Uzundere Köyü’nde yasayan Mehmet Yesil’in Aydin’da ikamet eden enistesi Hamit Görgülü ile sabah saatlerinde Aydin’da hastaneden anneleri için sira aldiklari ögrenildi. Yasli ve rahatsiz oldugu için annelerinin hastanede uzun süre beklememesi için önce sira alip randevu saati yaklasinca annelerini almak için köye gittikleri ögrenildi.

Hastanede hayatini kaybetti

Kazada agir yarali olarak hastaneye kaldirilarak tedavi altina alinan Mehmet Görgülü doktorlarin tüm çabalarina ragmen kurtarilamadi. Görgülü’nün vefati sonrasi kazada ölü sayisi 2’ye çikarken, aci haber ailesi ve tüm sevenlerini yasa boguldu.

Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA