Kaymakam Ve AK Parti Ilçe Baskani'nin Da Aralarinda Bulundugu 11 Kisi Zehirlenme Süphesiyle Hastaneye Kaldirildi

Edirne’nin Kesan ilçesine bagli Kadiköy’deki yol yapim çalismasini inceledikten sonra Kesan Kaymakami ve AK Parti Kesan Ilçe Baskani’nin da bulundugu 11 kisi, aksam saatlerinde “Gida zehirlenmesi” süphesiyle hastaneye kaldirildi.

Kaymakam Ve AK Parti Ilçe Baskani'nin Da Aralarinda Bulundugu 11 Kisi Zehirlenme Süphesiyle Hastaneye Kaldirildi
Edinilen bilgiye göre; Kesan Kaymakami Cemalettin Yilmaz, AK Parti Kesan Ilçe Baskani Gürcan Kilinç, ilçeye bagli Kadiköy’de Edirne Il Özel Idaresi tarafindan gerçeklestirilen yol yapim çalismasini incelemek için Kadiköy’e gitti. Kadiköy Muhtarligi tarafindan, yol yapim çalismasini inceleyen Yilmaz, Kilinç ile beraberindeki personele, aralarinda tavuk etinin de yer aldigi ikramda bulunuldu. Yemek yiyen Kaymakam, Ilçe Baskani ile Edirne Il Özel Idaresi personeli, çalismanin tamamlanmasiyla köyden ayrildi.

Kaymakam Yilmaz ve Ilçe Baskani Kilinç’in da yer aldigi 11 kisi, aksam saatlerinde mide bulantisi sikayeti ile Kesan Devlet Hastanesi’ne basvurdu. Gida zehirlenmesinden süphelenilen 11 kisi tedavi altina alindi. Serum baglanan Cemalettin Yilmaz, Gürcan Kilinç ve Il Özel Idaresi personeli, tedavilerinin ardindan taburcu edildi.
Kaynak: İHA