Kirikkale Valisi Makas Açiklamasi 'Sehit Ailelerine Sahip Çikmak En Önemli Görevimiz'

Kirikkale Valisi Mehmet Makas, 15 Temmuz hain darbe girisimi sirasinda sehit olan Hakan Yorulmaz’in ailesini ziyaret etti. Vali Makas, "Vatanini, milletini, bayragini korumak için fedai can eyleyen sehitlerimizin bizlere biraktigi en degerli emanetleri olan kiymetli ailelerine sahip çikmak bizim en önemli görevimiz" dedi.

Kirikkale Valisi Makas Açiklamasi 'Sehit Ailelerine Sahip Çikmak En Önemli Görevimiz'
Vali Mehmet Makas ve esi Elif Makas, Fetullahçi Terör Örgütü’nün (FETÖ) 2016 yilinda düzenledigi 15 Temmuz darbe girisimi sirasinda sehit olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz’in ailesini evinde ziyaret etti. Sehit ailelerinin önemine vurgu yapan Vali Makas, "Bir ölür, bin diriliriz. Vatanini, milletini, bayragini korumak için fedai can eyleyen sehitlerimizin bizlere biraktigi en degerli emanetleri olan kiymetli ailelerine sahip çikmak bizim en önemli görevimiz" dedi.

Sehit ailelerinin her zaman yaninda olduklarini ve onlarin her türlü ihtiyaçlarini karsilamak için ellerinden geleni yapacaklarini belirten Makas, "Sehitlerimizin aziz hatiralarini yasatmak ve onlarin emanetlerine sahip çikmak için var gücümüzle çalisacagiz" ifadelerini kullandi.

Sehit Hakan Yorulmaz’in babasi Ismail ve annesi Hamide Yorulmaz, ziyaretlerinden dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA