Otomobilin Kadina Çarptigi Kaza Kamerada

Karaman’da yolun karsisina geçmeye çalisan bir kadin otomobilin çarpmasi sonucu yere savrularak yaralanirken, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi. Kaza sonrasi alkollü oldugu belirlenen sürücüye ise 38 bin 931 lira para cezasi yazildi.

Otomobilin Kadina Çarptigi Kaza Kamerada
Kaza, Yenimahalle Mahallesi Mara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.C. idaresindeki 46 LV 230 plakali otomobil yolun karsisina geçmeye çalisan H.A. isimli kadina çarpti. Çarpmanin etkisiyle yere savrulan kadin yaralanirken, kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Kazanin ardindan çevredeki vatandaslar yerde yatan yarali kadinin yardimina kosarken, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Yarali kadin saglik ekibinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla kaldirildigi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Trafik polisi kazadan sonra alkol muayenesi yaptigi otomobil sürücü G.C’nin 2.46 promil alkollü oldugunu ve daha öncede alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konuldugunu belirledi. Alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 38 bin 931 lira para cezasi yazilan sürücü polis merkezine götürülürken, otomobilse çekiciyle otoparka çekildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA