Kagithane Belediyesi Vatandaslara 35 Bin Kase Asure Dagitti

Kagithane Belediyesi tarafindan Muharrem ayinin birlik ve bereketi için düzenlenen etkinliklerde vatandaslara 35 bin kase asure ikram edildi.

Kagithane Belediyesi Vatandaslara 35 Bin Kase Asure Dagitti
Kagithane Belediyesi tarafindan Muharrem ayinin birlik ve bereketi için ilçe meydaninda 35 bin kase asurenin dagitildigi etkinlik, vatandaslar tarafindan yogun ilgi gördü. Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’in ev sahipliginde gerçeklesen programa, Istanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Istanbul Milletvekili Büsra Paker, Kagithane Kaymakami Niyazi Erten, Ak Parti Kagithane Ilçe Baskani Serkan Cantürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kagithane Ilçe Baskani Safak Tastemir ve çok sayida vatandas katildi.



Programda dualar ve ilahiler de okundu.

Ay Yildiz desenli asure kazaninin basina geçen Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, Istanbul Valisi Davut Gül, Kaymakam Niyazi Erten ve AK Parti Istanbul Milletvekili Büsra Paker ile birlikte asure dagitti.

Programda Muharrem ayi vesilesiyle dualar ve ilahiler de okundu.

“Asure bir yemek olmaktan öteye, bir ve beraber olmayi, bereketi, paylasmayi temsil ediyor”

Asure etkinliginde konusan Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “Kagithane meydanimizda vatandaslarimizla asure programinda bir araya geldik. Asure bir yemek olmaktan öteye, bir ve beraber olmayi, bereketi, paylasmayi temsil ediyor. Insallah Muharrem Ayi, ülkemiz ve tüm Islam alemine, tüm insanliga saglik, huzur ve baris getirsin” dedi.

Kaynak: İHA