SMS Ile Isten Çikarilan Belediye Isçileri Açiklamasi 'Davalarimizi Kazaniyoruz'
Van’daki belediyelerden çikarilan çok sayida isçinin DEM Partili Ipekyolu Belediyesi önündeki eylemi 82 gündür devam ediyor.

“Bizler davalarimizi kazaniyoruz”
Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Hizmet-Is Sendikasi Van Sube Baskani Fatih Akdeniz, eylemlerini genisleterek devam edeceklerini belirtti.
Haksiz yere isten çikarilan isçilerin ekmek mücadelesi verdigini ifade eden Akdeniz, “Burada isten çikarilan arkadaslarimiz arasinda hastalari olan var, çocuklari hasta olanlar, il disindan tedavi görenler var. Evine ekmek götüremeyen insanlar sizlerden gelecek bir haberi bekliyor. Dava sürecimiz devam ediyor. Emsal davamiz oldu, bizler davalarimizi kazaniyoruz. Önümüzdeki ay itibariyle davalarimiz devam edecektir. Bu eylemlerimiz bu sekilde devam edecektir” dedi.
Milletvekillerin kendilerine destek olmasi çagrisinda bulunan Akdeniz, direnislerinin ilk günkü gibi devam edecegini kaydetti.