Avrasya Üniversitesinden Unutulmayacak Mezuniyet Töreni

Avrasya Üniversitesi 2023/2024 Akademik Yilini düzenledigi görkemli mezuniyet töreni ile taçlandirdi. Üniversitenin Kasüstü Yerleskesinde bulunan Sehit Cengiz Yildiz Spor Salonunda gerçeklesen mezuniyet törenine Mütevelli Heyet Baskani Ömer Yildiz, Rektör Vekili Prof. Dr. Yavuz Özoran, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri, ve ülkenin her kösesinden Trabzon’a gelen veliler katildi.

Avrasya Üniversitesinden Unutulmayacak Mezuniyet Töreni
Törende lisans ve ön lisans birincileri kütüge isimliklerini çaktilar. Lisans birincisi Psikoloji bölümü mezunu Neslihan Topaloglu konusmasinda sosyal medya vurgusu yapti. Topaloglu “Bu degerli vakif üniversitesini Trabzon ilinde kurarak bizlerin burada en iyi sartlarda egitim almasini saglayan basta Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Baskani Dr. Ömer Yildiz beye ve tüm yönetimine mezun arkadaslarim adina tesekkür ediyor, saygilarimi sunuyorum. Dört yil önce çiçegi burnunda ögrenciler olarak çiktigimiz yolculugu bugün burada mezun olarak sonlandiriyoruz. Yorucu geçen vizeler, finaller, ödev ve sunum hazirliklarini basariyla tamamlayarak geride birakiyoruz. Ögrenme istegi ve meraki içimizde büyüyen bir çig gibi hiçbir zaman bitmeyecek oldugu için ögrenim hayatimiz bitti demek dogru olmayacaktir. Bugün buradan ayrildiktan sonra yurdumuzun dört bir yanina dagilacak, güzel bir maratonun mesalesini yakacagiz. Gözümüzde bitmeyecek gibi gözüken egitim hayatimiza keske tekrar dönebilsek diyecegiz belki de. Firsat bulmusken egitimi devam eden arkadaslarimiza da seslenmek istiyorum. Her gün kesinlikleo gün gördügünüz dersleri tekrar edin. Tekrar yoksa basarinin da gelmeyecegini aklinizdan çikarmayin. Cebinizdeki teknoloji, sosyal medya hesaplari sizleri hedefinizden koparmasin. Sosyal medyaya ayirdiginiz vaktin on katini kütüphaneye ayirin” dedi.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Baskani Ömer Yildiz üstün basari belgesi ile ödüllendirilen Avrasya Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri ögrencisi, yüzme antrenörü Ceyda Düsküne belgesini ve hediyelerini takdim etti. Baskan Yildiz, "Yüzme bransinda altmistan fazlasi altin olmak üzere toplamda 100 madalya kazanan kizimiz Ceyda Düskün bu ödülü fazlasiyla hak etmistir. Bundan sonraki egitimi boyunca egitim ücreti bizler tarafindan karsilanacaktir. Tüm ögrencilere örnek teskil etsin. Basarinin tek anahtari var oda çok çalismak. Bugün burada aramizdan mezun olarak ayrilan yalniz Avrasya ailesinin her zaman bir bireyi olmaya devam edecek ögrencilerimizi kutluyorum" diye konustu.

Törende mezuniyet andini Rektör Vekili Prof. Dr. Yavuz Özoran okuttu. Ögrenciler kep atma töreninin ardindan doyasiya eglendiler.
Kaynak: İHA