Akrabalar Arasindaki Kavgada Kan Akti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Çorum’un Osmancik ilçesinde akrabalar arasinda çikan tartismada 1 kisi silahla vurularak öldürüldü, 1 kisi de yaralandi.

Akrabalar Arasindaki Kavgada Kan Akti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, ilçeye bagli Öbektas köyü yaylasinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Müslüm Ç. ve Sadik Ç. ile daha önceden aralarinda husumet bulundugu iddia edilen akrabalari Sadik Ç. ve Hüseyin Ç. arasinda tartisma çikti. Tartismanin kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüsmesinin ardindan Sadik Ç. üzerinde bulunan silahla ates ederek amcasi Hüseyin Ç. ve kuzeni Sadik Ç.’yi vurdu. Sadik Ç. ve Müslüm Ç. daha sonra olay yerinden kaçti. Silah seslerini duyan vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan yaralilar ambulansla Osmancik Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilardan durumu agir olan Hüseyin Ç. (39) hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Sadik Ç. ise Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerinden kaçan süpheliler Sadik Ç. ve Müslüm Ç. jandarma ekiplerinde yakalanarak gözaltina alindi. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA