BEUN'da Stratejik Hedefler, THE Etki Siralamasi Ve Sifir Atik Basarisi Ödülleri Törenle Sahiplerini Buldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN) "Üniversite Stratejik Hedeflerine Katki", "Times Higher Education (THE) Etki Siralamasi Basarisina Katki" ve “Mayis Ayi Sifir Atik Politikasi Kapsaminda En Iyi Performans” kapsaminda dereceye giren akademik ve idari birimlere ödül töreni düzenlendi.

BEUN'da Stratejik Hedefler, THE Etki Siralamasi Ve Sifir Atik Basarisi Ödülleri Törenle Sahiplerini Buldu
Tahir Karauguz Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen etkinlige Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, fakülte dekanlari, meslek yüksekokulu müdürleri ile akademik ve idari personel katildi.

Törenin açilis konusmasini yapan Rektör Özölçer, üniversitenin hizla üst seviyelere tasinmasinin önemine vurgu yaparak, BEUN’nun hedefinin bir arastirma üniversitesi olmak oldugunu belirtti.

Bu kapsamda, BEUN’a basari siralamasinda üst seviyelere tasiyan akademik personele tesekkür eden Özölçer, üniversitenin büyümesi ve gelismesi için stratejik hedeflerin basarisinin kritik oldugunu ifade etti.

Özölçer, bu süreçte emek veren tüm akademik ve idari personeli tebrik etti.

Törende, kagit israfini önlemek amaciyla dereceye giren akademisyenlere ve idari personele tesekkür belgeleri dijital olarak iletilirken, kendilerine ayrica fidan takdim edildi. Saglikli ve kaliteli yasam, erisilebilir temiz enerji, iklim eylemi gibi çesitli sürdürülebilir kalkinma hedeflerinde 2024 BEUN THE Etki Siralamasi basarisina katki sunan personele Rektör Özölçer; BEUN Stratejik Hedeflere Katki sunan personele Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu; pil, kâgit, plastik, cam, metal ve ayristirma kategorilerinde Sifir Atik Basarisina Katki sunan personele de Eregli Egitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Azar fidan takdim etti.

Tören, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA