Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Is Birligiyle Egirdir'in Taninirligini Artirmak'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Egirdir Belediye Baskani Mustafa Özer’i ziyaret etti. Egirdir’in dünyanin sekizinci harikasi bir yer oldugunu belirten Baskan Basdegirmen, ilçenin turizminin gelismesi konusunda her zaman is birligine hazir olduklarini bildirdi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Is Birligiyle Egirdir'in Taninirligini Artirmak'
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, ilçe ve belde ziyaretleri kapsaminda Isparta’nin ve Göller Bölgesi’nin turizm ilçesi Egirdir’i ziyaret etti. Egirdir Belediye Baskani Mustafa Özer’i makaminda ziyaret eden Baskan Basdegirmen, karsilikli görüs alisverisinde bulundu. Ziyarete Isparta Belediye Baskan Yardimcisi Özler Erdogan, Belediye Meclisi Üyeleri Abdullah Ergin ve Ibrahim Kocabas, AK Parti Egirdir Ilçe Baskani Süleyman Tezcan, Il Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi ile Egirdir Belediye Meclisi Üyeleri de eslik etti.

Egirdir Belediye Baskani Mustafa Özer, ziyaretten duydugu memnuniyetini ifade ederek, “Sizleri ilçemde ve belediyemizde görmek bizler için onur, gurur ve seref. Ilimizin belediye baskani olarak, bizlerin de bir agabeyi ve büyügü olarak sizleri çok önemsiyoruz, her zaman yanimizda görmek istiyoruz, iyi ki varsiniz. Hos geldiniz, sefalar getirdiniz baskanim” dedi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, sicak karsilamadan dolayi Egirdir Belediye Baskani Mustafa Özer ve beraberindekilere tesekkür etti. Baskan Basdegirmen, 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde yeniden görev aldiklarini belirterek, verdikleri sözleri yerine getireceklerini ve bu görevi layikiyla yapacaklarini vurguladi. Baskan Basdegirmen, “Bundan sonraki çalismalarimizda amacimiz el birligiyle, verilen sözlerin yerine gelmesi, vatandaslarimizin mutlu olacagi her türlü çalismayi yapmaktir. Il Özel Idaremizin yaptigi hizmetlerden eksik kalan yerler varsa, yetisilemeyen yerler varsa biz de destek verecegiz. Isparta, büyüksehir degil. Merkez sinirlari içerisinde hizmet edebilen bir belediyeyiz. Ama il genelindeki tüm vatandaslarimiz bizim vatandasimiz. Devletimizin vermis oldugu imkani vatandasa sunmak amacimiz. Is birligi içerisinde bu güzel hizmetleri yapalim” görüslerinde bulundu.

Egirdir’in dünyanin sekizinci harikasi oldugunu dile getiren Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Egirdir’in en çok sevdikleri ilçelerden birisi oldugunu söyledi.

Ilçenin daha bilinir hale gelmesi, turizm anlaminda sahip oldugu güzelliklerin daha çok paylasilabilmesi gerektigini belirten Baskan Basdegirmen, “Bizler disaridan insanlarin Egirdir’imize kosa kosa, severek geldigi bir yer olmasi amacindayiz. Bu konuda bize düsen ne varsa sizlerle beraber is birliginde olmamiz önemli. Il Genel Meclisi Üyesi arkadaslarimiz üzerlerine düsen vazifeyi yaptiktan sonra kalan kisimlarinda mutlaka biz variz. Karsilikli is birligiyle güzel hizmetler yapmak ilçemizi farkli yerlere getirecektir. Verimli bir bölge olmasi, turizme açik bir bölge olmasi, yemyesil olmasi, suyunun güzelligi, çevresinde meyve bahçelerinin olmasi, baliginin güzel olmasi gibi konulari anlattikça burada farkli ortamlar ortaya çikiyor. Bunu çok daha fazla yapalim ve bu güzellikleri herkese tanitalim. Bu konuda her zaman yaninizdayiz. Insallah en güzel hizmetleri hep beraber verelim. Önümüzdeki 4,5 yil içerisinde güzel hizmetler yapmayi Rabbim bizlere nasip etsin insallah” görüslerinde bulundu.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, günün anisina Egirdir Belediye Baskani Mustafa Özer’e gül tablosu hediye etti.
Kaynak: İHA