Çildir'da 'Yaz Kur'an Kurslari Turnuvasi' Basladi

Çildir Ilçe Müftülügü ile Çildir Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü is birligiyle düzenlenen Yaz Kur’an Kurslari Camiler Arasi Futbol Turnuvasi basladi.

Çildir'da 'Yaz Kur'an Kurslari Turnuvasi' Basladi
2024 yili yaz Kur’an kurslarina devam eden ögrenciler hali sahada bulustu. 01 Temmuz 2024 itibariyle baslayan yaz Kur’an kurslari çesitli etkinliklerle devam etmektedir. Ögrenciler sadece Kur’an kursu ve camilerde degil ayni zamanda çesitli mekânlarda bir araya gelerek çesitli etkinlikler yapmaktadirlar.

Ilçe Müftüsü Abdullah Dogan: "Yaz Kur’an kursuna gelen ögrencilerimiz dini ve milli degerlerini ögrenmekle kalmayip çesitli sosyal ve kültürel etkinlikler de yapmaktadirlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim.’ sözünde oldugu gibi, ögrencilerimiz bu gibi faaliyetlerle sosyalleserek çevrelerinde insanlara nasil davranmasi gerektigini de ögrenmektedirler. Turnuva boyunca sahaya çikacak bütün takimlarimiza basarilar diliyorum. Sayin Adnan Korkut beyefendinin sahsinda Çildir Gençlik ve Spor Müdürlügüne de tesekkür ediyorum." ifadeleriyle duygularini dile getirdi.
Kaynak: İHA