Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Köy, Belde Ve Ilçelerimize Destek Veriyoruz'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Kuleönü Belediye Baskani Nuri Erdogan’i ziyaret etti. Baskan Basdegirmen, köy, belde ve ilçelere ihtiyaç durumunda destek vermeye devam ettiklerini belirtirken Kuleönü Belediye Baskani Erdogan da “Agabey belediye olarak çok hizmetiniz oldu” dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Köy, Belde Ve Ilçelerimize Destek Veriyoruz'
Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, ilçe ve beldeleri ziyaret ediyor. Baskan Basdegirmen, ilk olarak merkeze bagli Kuleönü beldesine ziyaret gerçeklestirdi. Ziyarete belediye baskan yardimcisi Özler Erdogan ve Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Ergin ve Ibrahim Kocabas da eslik etti. Baskan Basdegirmen, Kuleönü Belediye Baskani Nuri Erdogan’i makaminda ziyaret etti.

Kuleönü Belediye Baskani Nuri Erdogan, ziyaretlerinden dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür etti. Ilçe ve belde ziyaretleri kapsaminda ilk ziyaretin Kuleönü beldesine olmasinin kendilerini mutlu ettigini dile getiren Erdogan, "Siz her zaman ‘Isparta Belediyesi olarak agabey belediyeyiz. Kasaba, köy ve ilçelere hizmet götürüyoruz’ dediniz. Bugüne kadar çok hizmetiniz oldu. Hizmetlerinizden dolayi tesekkür ederiz. Önceki dönemde de asfalt ve diger konularda desteginiz oldu, tesekkür ederiz. Bundan sonra da insallah hizmetleriniz devam edecektir. Agabeyimizden yine bazi hizmetler noktasinda taleplerimiz olacak. Yeni dönemimiz hepimize hayirli olsun. Bu dönemde de hayirli hizmetleri getirecegiz" dedi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, 31 Mart 2024 tarihinde yapilan yerel seçimlerin ardindan belde ve ilçe belediye baskanlarina hayirli olsun ziyaretlerinde bulunduklarini, ilk ziyareti de Kuleönü Belediye Baskani Nuri Erdogan’a yaptiklarini söyledi.

Kuleönü Belediye Baskani Nuri Erdogan ve belediye meclis üyelerine hayirli olsun dileklerini ileten Baskan Basdegirmen, "Vazifelerimizin önemli oldugunu, seçimlerden sonra görevimizin degerinin yüksek oldugunu hepimiz biliyoruz. O anlamda da biz Isparta’da sizler de kendi bölgenizde çalismalarimiza devam edecegiz. Il olarak mücavir alani disinda demiyoruz, hizmetlerden geri birakmiyoruz. Ihtiyaç oldugu noktada köy, belde ve ilçelerimize destek vermeye devam ediyoruz. Sizlerin bagli oldugu birim Il Özel Idare. Hizmeti oradan aliyorsunuz. Onlar da her seyi yapiyorlar. Ama eksik bir nokta olursa Isparta Belediyesi olarak biz devreye giriyoruz. Imece usulü Il Özel Idare ve Isparta Belediyesi olarak varsa sorunu çözüyoruz, vatandaslarimizin yasam standartlarini yükseltmeye devam ediyoruz. Siz de ikinci dönem seçildiniz. Tecrübeli belediye baskanisiniz. Sehrimize is birligi ile güzel altyapilar olusturacagimiz inancindayim. Tüm arkadaslarimiza ve sizlere hayirli olsun dileklerimi iletiyorum" görüslerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Kuleönü Belediye Baskani Nuri Erdogan’a günün anisina gül tablosu hediye etti.
Kaynak: İHA