Vali Ilhami Aktas'tan Veda Ziyaretleri

Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Kocaeli Valiligine atanan Vali Ilhami Aktas, Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligina veda ziyaretinde bulundu.

Vali Ilhami Aktas'tan Veda Ziyaretleri
Ilk olarak Il Jandarma Komutanligini ziyaret eden Vali Ilhami Aktas, Il Jandarma Komutani J. Kd. Albay Sadi Akman tarafindan karsilandi. Il Jandarma Komutanligi ziyaretçi seref defterini imzalayan Vali Ilhami Aktas, Il Jandarma Komutani J. Kd. Albay Sadi Akman ile bir süre görüserek sohbet etti. Vali Ilhami Aktas, Çanakkale’nin asayisini ve vatandaslarin güvenligini saglamak amaciyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalisan tüm Jandarma personeline tesekkür edip, çalismalarinda basarilar diledi. Vali Ilhami Aktas, ardindan Il Emniyet Müdürlügünü ziyaret etti. Il Emniyet Müdürü Selim Arici tarafindan karsilanan Vali Ilhami Aktas, Il Emniyet Müdürlügü Seref Defteri’ni imzaladi.

Il Emniyet Müdürü Selim Arici ile bir süre görüserek sohbet eden Vali Ilhami Aktas, il de vatandaslarin, huzur ve güven içerisinde yasamalari için gece gündüz, fedakarca çalisan Il Emniyet personeline tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA