'Ufak Bir Sürtüsme Yasandi' Dedi, 3 Kisiyi Hastanelik Etti

Bolu’nun Mengen ilçesinde milli sporcu Halit Sahin, trafikte esine hakaret eden 3 sahisla kavga etti. Saniye saniye güvenlik kamerasina yansiyan olaya iliskin Sahin, "Ufak bir sürtüsme yasandi. 3 kisi hastanelik oldu" dedi.

'Ufak Bir Sürtüsme Yasandi' Dedi, 3 Kisiyi Hastanelik Etti
Olay, Dörtyol Isiklar kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu istikametine seyir halinde olan Aygül Sahin idaresindeki 06 AY 2043 plakali otomobil ile sürücüsünün ismi ögrenilemeyen otomobil kaza yapti. Kaza sonrasi araçtan inen 3 erkek, kadin sürücü ile 2 çocugunun bulundugu araca yöneldi ve hakaret etti. Panik yasayan Aygün Sahin olayin ardindan esi Halit Sahin’i arayarak yardim istedi. Olay yerine gelen Halit Sahin ile 3 kisi arasinda tartismanin ardindan kavga çikti. Kavgada yaralanan 3 kisi hastanelik oldu. Taraflarin birbirlerinden sikayetçi olduklari bildirildi.

O anlar güvenlik kamerasina da anbean yansidi.

Öte yandan, Sahin’in Timbersport Kütük Kesme Türkiye Milli Takimi sporcusu oldugu ögrenildi.

"Ufak bir sürtüsme meydana geldi"

Yasananlari anlatan Halit Sahin, "Esim köye geliyordu. Yan yana iki araç kirmizi isikta durmuslar. Beraber yola çikmislar. Esim yolun karsisina geçecegi sirada diger sürücü aniden otomobilini esimin önüne getiriyor. Esim diger araca vurmus ve ’Polis çagiralim’ diyerek araçtan inmis. Diger araçtan inen 3 kisi de esime yüksek sesle bagirmislar, sert konusmuslar. Esim de beni aradi. Bende olay yerine gittim. Olayi anlamaya çalisirken bana da üst perdeden konustular, küfrettiler. Sonrasinda bu olay meydana geldi. Ufak bir sürtüsme yasandi. 3 kisi hastanelik oldu" dedi.

Kaynak: İHA