Erzurum'da Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 10 Yarali

Erzurum’un Askale ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasinda 2’si agir 10 kisi yaralandi.

Erzurum'da Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 10 Yarali
Alinan bilgiye göre, saat 16.00 siralarinda Askale’nin Tepebasi mevkiinde zincirleme trafik kazasi yasandi. Erzincan’dan Erzurum istikametine seyir halindeki 34 GM 4024 plakali otomobil, yagan Tepebasi mevkiine geldigi esnada yagan yagmur ile kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda dönmeye basladi, akabinde yine yol kenarindaki bariyerlere çarparak durabildi.

Otomobilin arkasinda seyreden 31 B 6443 plakali tir, kaza yapan otomobile çarpamamak için kayganlasan yolda güçlükle durabildi. 05 RA 100 plakali otomobil de duramayarak tira arkadan çarpti. Olay yerine gelen ilçe trafik ekipleri yol kontrolünü sagladigi esnada bir diger otomobil ise kayarak hem refüje hem de yandaki hafif ticari araca çarpti.

Yasanan zincirleme trafik kazasinda büyük çapta maddi hasar olurken, 2’si agir 10 kisi yaralandi.

Olay yerine çok sayida ambulans gelerek yaralilari önce Askale ilçe Devlet Hastanesine, buradan da Erzurum Sehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan, Askale ilçesinde Tepebasi mevkiinde son bir haftada üçüncü zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Vatandaslar bölgede tedbir alinmasini istedi.
Kaynak: İHA