Aksaray Belediyesi 6 Ayda Bin 141 Vatandasin Bakim Ve Temizligini Yapti

Aksaray Belediyesi evde bakim hizmeti ile yilin ilk 6 ayinda bin 141 vatandasin bakim ve evinin temizligini yapti.

Aksaray Belediyesi 6 Ayda Bin 141 Vatandasin Bakim Ve Temizligini Yapti
Evde temizlik ve bakim hizmetleri çerçevesinde belediye ekipleri önceden randevu alinan evlere giderek, evin tüm temizligini yapiyor. Tüm temizlik malzemelerini ise belediye karsiliyor. Gönüllere dokunan evde temizlik hizmetinden sosyal izolasyona maruz kalan 65 yas ve üzeri kisiler ile engel durumu bulunan dezavantajli vatandaslar faydalanabiliyor.

Evde temizlik hizmeti ihtiyaci olan ve hizmeti alma kriterlerini tasiyan vatandaslara ücretsiz bu imkani sagladiklarini belirten Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, basariyla yürütülen hizmetin vatandaslar tarafindan büyük takdir gördügünü söyledi.



Belediye halki için vardir diyen Dinçer, “Sosyal belediyecilik, ihtiyaci olanin yaninda olmayi, dost eli uzatmayi gerektirir. Biz bu anlayisla vatandaslarimizin her anlamda yaninda olmaya çaba gösteriyoruz. Temizlik hizmetimizin yani sira rahatsizligindan dolayi evinden çikip berbere, kuaföre gidemeyen yurttaslarimiza da kisisel bakim hizmeti veriyoruz. Ihtiyaci olan her vatandasimizin yanindayiz ve olmaya da devam edecegiz” dedi.

Vatandaslara temizlik hizmeti veren Aksaray Belediyesi ekipleri, temizlik yaptiklari hanelerde vatandaslarin kendilerini yalniz hissetmemeleri adina da onlarla yakindan ilgilenerek, sohbet esliginde güzel bir gün geçirmelerini de sagliyorlar.
Kaynak: İHA