107 Kisilik Istanbul Sanayi Odasi Yüksekova'da

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) Yönetim Kurulu Baskani Erdal Bahçivan ve 107 kisilik heyetle Hakkari’nin Yüksekova ilçesine geldi.

107 Kisilik Istanbul Sanayi Odasi Yüksekova'da
Sirnak ve Hakkari’de bir takim programlar yapan Istanbul Sanayi Odasi (ISO) heyeti, aksam saatlerinde 107 kisilik heyetle Yüksekova’ya ziyaret gerçeklestirdi. Hakkari merkezde programlarini tamamlayan Istanbul Sanayi Odasi (ISO) 107 kisilik heyeti, Ilçenin Ipekyolu üzerinde bulunan DoubleTree by Hilton’un girisinde bekleyen Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Salih Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilandi. Otelin lobisinde bir araya gelen Istanbul Ticaret Odasi (ISO) ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi (YÜTSO) heyetleri bölgedeki çalismalari konustu.

Baskan Özdemir ise, Istanbul Sanayi Odasi (ISO) Yönetim Kurulu Baskani Erdal Bahçivan ve 107 kisilik heyetin ilçede olmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, kendilerine tesekkür etti.

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) Yönetim Kurulu Baskani Erdal Bahçivan ve 107 kisilik heyetini, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Salih Özdemir, Yüksekova YÜTSO Yönetim Kurul Üyeleri Necati Irinç, A.Gaffar Çelikbas, Ali Yigit ve Kasim Çiftçi karsiladi.
Kaynak: İHA