Arhavi'de Yogun Yagis Sele Neden Oldu

Arhavi’de meydana gelen yogun yagislar sonrasinda bazi bölgelerde mazgallarin tasmasiyla su taskinlari yasandi. Arhavi Belediyesi ekipleri, hizli ve etkili müdahaleleriyle birçok noktada taskinlari kontrol altina aldi. Özellikle Bogaziçi Mahallesi’nde yasanan olayda bir araç, belediye personellerinin hizli müdahalesi sayesinde suyun altinda kalmaktan son anda kurtarildi. Kapisre Deresi’nde herhangi bir yükselme meydana gelmedigi gözlemlendi.

Arhavi'de Yogun Yagis Sele Neden Oldu


Arhavi Belediye Baskani Turgay Ataselim, yaptigi açiklamada, belediye ekiplerinin özverili çalismalari sayesinde taskinlarin önlendigini belirtti.

Baskan Ataselim, "Birçok noktadaki taskinlarin önlenmesi için gerekli tespitler yapildi ve en kisa sürede taskinlari önlemek amaciyla çalismalar baslatilacak" dedi.



Olay yerlerinde güvenligi saglamak amaciyla Arhavi Emniyet Müdürlügü ekipleri de devriye gezerek güvenligi sagladi. Emniyet ekiplerinin bu hizli ve etkili müdahalesi, halkin güvenligini koruma adina büyük bir katki sagladi.

Arhavi Belediyesi’nin bu basarili müdahalesi, halk tarafindan da takdirle karsilandi. Belediye ekiplerinin özverili çalismalari, olasi daha büyük hasarlarin önüne geçti ve halkin güvenligini sagladi. Artvin’den gelen AFAD ekipleri de hazir bulunurken, yagislar devam ediyor ve durumu yakindan takip ediyoruz.
Kaynak: İHA