Yozgat Belediyesi Kapali Otoparkinda Yeni Sistem Devreye Girdi

Yozgat Belediyesi tarafindan isletilen kapali otoparkta, yapilan yenileme çalismalariyla birlikte önemli bir degisiklige gidildi. Otoparkin giris ve çikis sistemleri daha kapsamli ve güvenilir hale getirilirken, ödeme yöntemlerinde de modern bir dönüsüm gerçeklestirildi.

Yozgat Belediyesi Kapali Otoparkinda Yeni Sistem Devreye Girdi


Kapali otopark kullanicilari, otopark hizmetlerinden faydalanirken yalnizca kredi karti ile ödeme yapabilecekler. Bu yeni sistem, nakit kullanimini ortadan kaldirarak hem kullanicilar hem de isletme açisindan daha güvenli ve pratik bir ödeme süreci sunuyor.

"Hem güvenlik hem de hizmet hizinda önemli bir artis saglanacak"

Yozgat Belediye Baskani Dr. Kazim Arslan teknolojinin sundugu imkanlardan faydalanarak vatandaslara daha kaliteli bir hizmet sunmak için bu tür çalismalarin devam edecegini belirtti.

Baskan Arslan, “Yeni otomasyon giris ve çikis sisteminin devreye girmesiyle birlikte otopark hizmet kalitesi artacak ve kullanici memnuniyeti en üst düzeye çikacak. Yapilan bu yenilikle birlikte, hem güvenlik hem de hizmet hizinda önemli bir artis saglanacak. Yeni ödeme sistemine geçis sürecinde kullanicilarin herhangi bir zorluk yasamamasi için otopark girisinde ve çikisinda bilgilendirme panolari yerlestirilmis durumda. Vatandaslarimiza daha iyi hizmet sunabilmek adina bu tür yenilikler devam edecek ve teknolojinin sundugu imkanlari en verimli sekilde kullanarak hizmet kalitesini artirmaya devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA