Kaymakam Özçelik Yapimi Devam Eden Hizmetleri Inceledi

BITLIS – Bitlis’in Hizan Kaymakami Nurhalil Özçelik, Kalkanli köyünde yürütülen istinat duvari, yeni yol yapimi ve içme suyu yapim islerini yerinde inceledi.

Kaymakam Özçelik Yapimi Devam Eden Hizmetleri Inceledi
Hizan Kaymakamliginin imkanlari ve ekipmanlari ile yapilan çalismalarla ilgili yetkilerden bilgi alan Kaymakam Özçelik, gerekli talimatlari vererek, “Köylerimizin ilçeye daha kolay ve rahat ulasimin saglanmasi için altyapiya önem veriyoruz. Bu kapsamda ilçemiz yol agi içerisinde en uzun ve cografik olarak da zor olan köy yollarimizda imkanlarimiz dahilinde iyilestirme yapiyoruz” dedi.

Incelemenin ardindan köy halkiyla hasbihal ederek vatandaslarin sorunlarini dinleyen Kaymakam Özçelik, ilçeye bagli köylerdeki yol yapim, menfez, kanalizasyon ve içme suyu gibi sorunlarin giderilerek vatandaslara daha iyi hizmet verebilmek amaciyla çalismalarin hiz kesmeden devam edecegini söyledi.



Köy ziyaretinde Kaymakam Nurhalil Özçelik’e Hizan Belediye Baskani Yahya Sam, Il Genel Meclis Üyesi Metin Vangölü ve Il Genel Meclis Üyesi Necmettin Turan eslik etti.
Kaynak: İHA