Didim'den Yunan Adalarina Feribot Seferleri Basladi

Aydin’in Didim ilçesinde Yunan adalari Kos ve Leros arasindaki feribot seferleri yeniden baslarken, Didim-Kos seferinin ilk gününde 50 kisi yolculuk yapti.

Didim'den Yunan Adalarina Feribot Seferleri Basladi


Didim ilçesinden Yunanistan’in Kos ve Leros adasina düzenlenen feribot seferleri 5 yillik aranin ardindan yeniden basladi.

Saat 08.30’da yolcular marina içerisindeki gümrük binasinda islemlerini yaptirdi. Didim’de Yunanistan’in Kos adasina sefer düzenleyecek olan Akçakoca katamarani, Didim D-Marin limanindan 50 yolcu ile hareket etti.

Firma yetkilisi Serhat Eraslan, “5 yil sonra Didim’den seferleri baslattik. Katamaran ile yolculuk yapilacak. Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Didim’den Kos Adasi’na gidis dönüs yapacagiz. Didim’den saat 09.30’da kalkan katamaran 10.45’de Kos’ta oluyor. 17.30’da Kos’tan kalkan katamaran 18.45’te Didim’e gelecek. Bunun disinda Her Pazar günü Didim’den Leros Adasi’na tek yön seferlerimiz olacak. Didim’de 11.00’da kalkis 11.40’da Leros varis seklinde; Leros’tan ise her Persembe Didim’e tek yön olarak seferimiz olacak. Leros’tan kalkis 15.30 ve varista 16.10 olarak belirledik. Leros’tan tek yön 45 Euro, Kos’a ayni gün git-gel 60 Euro, Kos Adasi’na farkli günlerde gidis-dönüs ise 100 Euro ücret ödeniyor. Vize ücreti ise 65 Euro olarak belirlendi" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA