Depremde Ailesini Kaybeden Minik Naz'in Ilk Karne Heyecani

BITLIS – 6 Subat depreminde tüm ailesini kaybeden ve Bitlis’in Tatvan ilçesinde teyzesinin yaninda yasayan minik Naz ilk karnesini aldi.

Depremde Ailesini Kaybeden Minik Naz'in Ilk Karne Heyecani
6 Subat 2023’te Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde meydana gelen 7.7’lik depremde Hatay’da yikilan binanin enkazindan 36 saat sonra çikarilan ve tüm ailesini kaybeden 6 yasindaki Naz Yaman, ilk karnesini aldi. Bitlis’in Tatvan ilçesinde annesinin tek yumurta ikizi olan teyzesinde kalan minik Naz, anaokulunu basariyla bitirerek karne almayi hak etti. Karne töreninde arkadaslari, ögretmeni ve teyzesi Cemile Coskun ile fotograf çektiren minik Naz’i daha sonra Tatvan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri ziyaret etti. Polis ekipleri, yaptigi ziyarette pasta ve çesitli hediyeler getirerek minik Naz’i ödüllendirdi. Ekiplerin getirmis oldugu polis kiyafetini giyen minik Naz, ardindan Yunus polislerinin motosikletine ve ekip otosuna binerek keyifli dakikalar yasadi.

Polis ekiplerinin minik Naz’i ziyaret ettigi için tesekkürlerini ileten teyze Cemile Coskun, “Depremden dolayi halen acimiz taze. Bugün Naz’in en mutlu günü. Bugün karnemizi aldik. Naz çok mutlu oldu. Naz çok zeki bir çocuk, evine ve bizlere alisti. Annesinin vefat ettigini bilmesine ragmen bana ‘anne’ diyor. Tabi ki anne demesi hosuma gidiyor. Polis ekiplerine bu ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA