Giresun Üniversitesi Ögrenci Toplulugundan Tepki Çeken Eglence

Giresun Üniversitesi Ögrenci topluluklarindan Dans Toplulugu’nun (GÜDANS) alkollü dans videolari sosyal paylasim sayfalarinda büyük tepki çekti.

Giresun Üniversitesi Ögrenci Toplulugundan Tepki Çeken Eglence
Giresun Üniversitesi’nin geçtigimiz günlerde tasarruf tedbirleri kapsaminda yerel gazete aboneliklerini iptal edeceklerini açiklamasinin ardindan, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetler için kaynak aktarilan topluluklardan biri olan GÜDANS toplulugunun alkollü eglence partisi dikkat çekti.

GÜDANS toplulugunun sosyal paylasim sayfalarinda yer almasinin ardindan gelen yorumlarda, “Bugün Gazze’de çocuklar katledilirken, Giresun Üniversitesi’nde yasananlar inanilmaz! Bu skandal, Giresun Üniversitesi’nin sayginligini zedeledigi gibi toplumsal duyarlilik konusundaki eksiklikleri de gözler önüne seriyor” ifadeleri yer aldi.

Paylasimlarda, GÜDANS adi altinda yapilan ve sosyal medyada paylasilan dans videolari karsisinda, üniversitenin bu konuda hiçbir müdahalede bulunmamasi ve sorumluluk almamasi da ayrica elestiriliyor.

Giresun Üniversitesi’nden açiklama: “Sorusturma baslatildi”

Giresun Üniversitesi’nden yapilan açiklamada ise “Üniversitemize bagli ögrenci topluluklarimizin hiçbiri “Etkinlik Komisyonumuzun” onaylamadigi etkinliklerde bulunamazlar. Ilgili birim yöneticilerinden tamamen habersiz ve izinsiz sekilde yapildigi anlasilan ve asla tasvip etmedigimiz bu etkinlik hakkinda Üniversite Yönetimimiz tarafindan gerekli inceleme ve sorusturma baslatilmistir” denildi.
Kaynak: İHA