Emet Belediye Baskani Makam Odasinin Kapisini Söktürdü

MHP’li Emet Belediye Baskani Mustafa Koca, göreve basladigi gün ilk isi makam odasinin kapisini kaldirmak oldu.

Emet Belediye Baskani Makam Odasinin Kapisini Söktürdü
Halkin tebrik ve ziyaretlerinin yani sira, her tür toplanti ve çalismalari da kapisi sökülen makaminda gerçeklestiren Belediye Baskani Mustafa Koca;” Halka ait bu makam, daima halka açiktir ve açik kalacaktir “dedi.

Makam odasinin kapisinin seffaf kapi ile korunacagini ifade eden Belediye Baskani Mustafa Koca, “Geçmiste oldugu gibi bugün de seffaf belediyecilik anlayisiyla çalismalarimizi sürdürecegiz. Halkimizla aramizda zaten hiçbir engel ya da mesafe yoktu. Seçim çalismalarimizda da ifade ettigimizi gibi ayirmadan, ayristirmadan memleketimize hizmet edecegiz. Seffaf kapimizda sadece dekor ve odayi muhafaza için bulunacak. Halkimiz istedigi an Belediye Baskanina ulasabilecek” dedi.

Telefonla da vatandaslarin her zaman kendisine ulasabilecegini belirten Baskan Koca,” Vatandaslarimiz Belediyemize gelip yüz yüze dertlerini ve taleplerini iletebilecekleri gibi 0 533 401 80 60 nolu telefonumuzdan bizlere her zaman ulasabilirler. Bizim kapimiz herkese açik. Emet için birlikte çalisacagiz. Bu yüzden baskanlik odamizin kapisi kaldirdik. Biz çalistikça Emet kazanacak, Emet kazandikça biz daha çok çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA