KAYSO Heyetinden Özdogan'a 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO) Baskani Mehmet Büyüksimitci ve yönetimi; Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’i makaminda ziyaret ederek, yeni dönemin hayirli olmasini temenni etti.

KAYSO Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Büyüksimitci; yönetimi ile birlikte Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’i makaminda ziyaret ederek ‘hayirli olsun’ temennisinde bulundu. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Özdogan, birlik olmanin ve bu birlikteligin beraberlik ve dayanismaya vesile olmasini diledi. Baskan Özdogan; Kayseri’nin ticaretin ve sanayinin merkezi oldugunu, bu çerçevede her zaman gerek ilçedeki gerekse de sehirdeki sanayici ve is insanlarinin yanlarinda olmaya özen gösterdiklerini belirterek çalismalarinda basarilar diledi.

Kayseri Sanayi Odasi Baskani Mehmet Büyüksimitci de, Baskan Özdogan’a gösterdikleri misafirperverliginden dolayi tesekkür ederek, sanayicilerin ve is insanlarinin her zaman yanlarinda olan Baskan Özdogan’a destegi için tesekkür etti. Baskan Büyüksimitçi kurumlar arasinda uyum içerisinde çalismaya devam edeceklerini belirterek, yeniden Hacilar Belediye Baskani seçilmesinden dolayi Baskan Özdogan’i tebrik ederek, yeni dönemin hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA