Ardahan'da Trafik Kazasinda Can Pazari Yasandi

Ardahan’da meydana gelen trafik kazasinda can pazari yasandi. Devrilen minibüsün altinda kalan 1 kisi hayatini kaybetti, 13 kisi de yaralandi. Minibüsün altinda kalan yaralilar jandarma, saglik ekipleri ve vatandaslarin yardimiyla çikarildi.

Ardahan'da Trafik Kazasinda Can Pazari Yasandi
Kaza, Çildir-Ardahan karayolunun eski Beyrehatun köyü mevkiinde meydana geldi. Çildir’dan Ardahan’a seyir halindeki Özer Karabiyik yönetimindeki 75 M 0733 plakali minibüs, havanin yagmurlu ve yolunda kaygan olmasindan dolayi sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çikarak yan yatti.

Kazayi gören vatandaslar durumu jandarma ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen jandarma karayolunda güvenlik önlemi alirken, devrilen minibüsün altinda kalan ve etrafa savrulan yaralilari kurtarmak için jandarma, saglik ekipleri ve vatandaslar seferber oldu.

Devrilen minibüsün altinda kalan yaralilar, sikistiklari yerden kurtarilarak olay yerine gelen ambulanslara tasindi. Kazada, S.Y. (63) hayatini kaybederken, 13 kisi yaralandi. Yaralilar ambulanslarla Çildir ve Ardahan’daki hastanelere sevk edildi. Hastanelerde tedavi altina alinan yaralilarin genel durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA