Ardahan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasi Temeli Atildi

Ardahan devlet hastanesine ek hizmet binasinin temeli düzenlenen törenle atildi.

Ardahan Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasi Temeli Atildi
Ardahan Devlet Hastanesi’nde Anjiyo Ünitesi, Koroner Yogun Bakim, Çocuk Izlem Merkezi ve Palyatif Kemoterapi Ünitelerinin hizmet verecegi ek hizmet binasinin temel atma töreni düzenlendi.

Törene Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, Ardahan Il Saglik Müdürü Ishak Askeroglu, protokol üyeleri ve saglik çalisanlari katildi.

65 milyon lira degerindeki insaatin temeli, Vali Hayrettin Çiçek, Milletvekili Kaan Koç, Baskan Faruk Demir, Il Saglik Müdürü Isak Askeroglu ve diger yetkililerin katilimiyla atildi. Il Saglik Müdürü Isak Askeroglu, insaat hakkinda detayli bilgiler verdi.

Vali Çiçek, yaptigi konusmada, Ardahan’in bu tür kaliteli saglik hizmetlerine layik oldugunu belirterek, ’’Istikbalde insallah Ardahan sehri sehir hastanelerinin kuruldugu bir il haline gelir. Bunun umudu, sevdasi ve hasreti içerisindeyiz’’ dedi.

AK Parti Milletvekili Koç ise, ’’Bu yeni Anjiyo ünitesinin temeli sadece bir yapiya degil, ayni zamanda saglik alaninda Ardahan için büyük bir adiminda isaretidir. Bu ünite modern tibbin ihtiyaçlarina cevap verecek donanim ve teknolojiyle donatilarak hastalarimiza en iyi bakimi sunmak için büyük bir katki saglayacaktir’’ dedi.

Kaynak: İHA