77 Yasindaki Kadin, Evlat Acisini Balik Tutma Hobisi Ile Dindiriyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yasayan 77 yasindaki Naciye Coskun, evlat acisini balik tutma hobisi ile dindiriyor.

77 Yasindaki Kadin, Evlat Acisini Balik Tutma Hobisi Ile Dindiriyor
Ordu’da amatör balikçiligin en yaygin ilçe oldugu Fatsa ilçesinde iskelenin ‘Naciye Teyzesi’ dikkatleri üzerine çekiyor. 77 yasinda olmasina ragmen neredeyse her gün sabahin erken saatlerinde oltasini alarak, yagmur da yagsa iskelede balik tutan Coskun, bu hobiye 3 yil önce vefat eden oglunun acisi üzerine basladigini belirtiyor. Coskun, balik tutmanin kendisine çok iyi geldigini, doktor tedavisi ve antsiyete ilaçlari kullanmayi biraktigini söyledi.



“Vefat eden oglumun acisi beni buralara sürükledi”

Esinin kendisini her gün iskeleye biraktigini, balik tutmanin kendisine tedavi gibi geldigini ifade eden Naciye Coskun, “Vefat eden oglumun acisi beni buralara sürükledi. Bu acidan sonra balik tutmak bana iyi geldi, ilaçlarimi da biraktim. Balik tutmaya gelmek benim için hiç zor degil, aksine sabahin olmasini bekliyorum. Kimi zaman sabah 07.00 siralarinda geldigim bile oluyor. Esim sag olsun beni her gün birakiyor, aksam da geri aliyor. Hep komsularima, esnaflara ve akrabalarima dagitiyorum. Insanlar satiyor ama ben zevk için geliyorum. Balik tutmak bana doktorlarin tedavisinden daha iyi geldi. Balik tutmayi herkese tavsiye ediyorum, çok güzel bir eglence. Kafani dinliyorsun ve rahatliyorsun” dedi.



“Her geldigimde Naciye teyzeyi görüyorum”

Iskelede balik tutan Ilhan Sügür ise Naciye Coskun’un sürekli olarak balik tuttugunu, bunun kendisine iyi geldigini söyledigini kaydetti.

Sügür, “Gerçekten de o sekilde, bizlere de iyi geliyor. Biz de onun gibi nasibimizi kovaliyoruz. Sadece balik tutmak degil, bu havayi solumak da sifa oluyor. Halimizden çok memnunuz” diye konustu.

Kaynak: İHA