6 Hafiz Icazetlerini Düzenlenen Merasimde Aldi

Bayburt Il Müftülügüne bagli Süleyman Karabulut Erkek Hafizlik Kur’an Kursunda hafizlik egitimlerini tamamlayan 6 hafiz için ’Icazet Merasimi’ gerçeklestirildi.

6 Hafiz Icazetlerini Düzenlenen Merasimde Aldi
Icazet programi, saygi durusunda bulunulmasi, Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Ilahiyat Fakültesi Arastirma Görevlisi Faruk Sahin’in Kur’an tilaveti ile basladi.

Açilis konusmasini yapan Il Müftüsü Bayram Danaci, "Bu merasime uzaktan ve yakindan gelen herkese, bu evlatlarimizi yetistiren anne ve babalara, yakinlarina ve bu kursa destek verenlere tesekkür ediyorum" diyerek, hafizlik egitimlerini tamamlayan ögrencileri tebrik etti.

Konusmalarin ardindan programa katilan hocalar, Kur’an-i Kerim tilaveti gerçeklestirdiler. Hifzini tamamlayarak hafiz olan 6 ögrenci ise, kisa surelerden okudular.

Icazet merasimi, Ögretim Üyesi Fatih Çollak’in yapmis oldugu duanin ardindan, ögrencilere icazet belgeleri ve hediye takdim edilerek sona erdi.

Icazet merasimine, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Il Müftüsü Bayram Danaci, 29 Mayis Üniversitesi Ögretim Üyesi Fatih Çollak, Il Müftü Yardimcisi Fatma Tuba Altin, din görevlileri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA