Sincan Park Hafta Sonu 500 Bin Kisiyi Agirladi

Sincan Belediyesince hizmete kazandirilan “Sincan Park”, hafta sonu düzenlenen konser ve etkinliklerde 500 bin kisiyi agirladi.

Sincan Park Hafta Sonu 500 Bin Kisiyi Agirladi
300 bin metrekarelik alanda görkemli bir törenle kapilarini ziyaretçilere açan Sincan Park, 18-19 Mayis’ta 500 bin kisiyi misafir etti. Vatandaslar Sincan Park’ta iki gün boyunca doyasiya eglenirken, Manga grubunun konseri büyük begeni topladi.

Akilli aydinlatma ve sulama sistemleriyle donatilan Sincan Park, çocuklara yönelik devasa oyun parkiyla da dikkatleri üzerine çekti. Sisme oyun parkinin kuruldugu alanda çocuklar, palyaçolar, animasyon gösterileri, yarismalar ve oyunlarla eglenceli anlar yasadi. Bando ekibi de gösteri yaparken, çesitli çizgi film karakterlerini karsisinda gören minikler fotograf çektirmeyi ihmal etmedi.

Voleybol, basketbol sahalari, yürüyüs yollari ile büyük begeni toplayan Sincan Park’ta ziyaretçiler için 2 gün boyunca ücretsiz ikramlar sunuldu. Açilan stantlarda misir, macun ve pamuk seker dagitildi. Vatandaslar, Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’a da gerçeklestirdigi eser dolayisiyla tesekkür etti.
Kaynak: İHA