Dügün Evinde Cephanelik Çikti Açiklamasi 8 Gözalti

Aksaray’da dügün evinin bahçesinde onlarca insanin içinde hem oynayip hem de havaya ates açan ve bu anlari sosyal medyada paylasan 8 maganda jandarmanin operasyonuyla yakalanirken, dügün evinde ise adeta cephanelik çikti.

Dügün Evinde Cephanelik Çikti Açiklamasi 8 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, sosyal medya üzerinde paylasilan bir görüntüden yola çikarak Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde harekete geçen Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Subesi ekipleri, paylasan ve havaya ates açan magandalarin pesine düstü. Yapilan inceleme ve arastirmalarda sosyal medyada paylasilan görüntülerin merkez mülki sinirlar içerisinde bulunan bir müstakil evin bahçesinde gerçeklesen dügüne ait oldugunu tespit eden jandarma ekipleri dügünün yapildigi ikametle birlikte 3 ayri adrese es zamanli operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 8 sahis yakalanarak gözaltina alinirken ikametlerde yapilan aramalarda 6 adet ruhsatsiz av tüfegi, 7 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet kurusiki tabanca, 400 adet tabanca fisegi, 108 adet av tüfegi kartusu, 55 adet kurusiki kabanca fisegi ve 3 adet biçak ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere cumhuriyet savcisinin talimati ile el konulurken gözaltina alinan 8 maganda sorgulanmak üzere Il Jandarma Komutanligina götürüldü.
Kaynak: İHA