Karaman'da Aranan 10 Kisi Tutuklandi

Karaman Il Emniyet Müdürlügü’nün asayis uygulamalarinda uyusturucu ve ruhsatsiz silahlar ele geçirilirken, çesitli suçlardan aranan 10 sahis tutuklandi.

Karaman'da Aranan 10 Kisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü ekiplerinin sehir merkezinde yürüttügü genel uygulamalari devam ediyor. 11-17 Mayis tarihleri arasinda yapilan uygulamalarda 5 bin 528 kisi sorgulanirken, 23 kisinin çesitli suçlardan arandigi ortaya çikti. Aranan 23 kisiden 10’u tutuklandi. Trafik uygulamalarinda ise alkollü olarak araç kullanan 11 kisi, ehliyetsiz ve yetersiz ehliyeti olan 48 kisi ile kamunun huzur ve düzenini bozacak sekilde araç kullanan 12 kisiye para cezasi yazildi. 78 araç trafikten men edilirken, 13 sürücünün ehliyetine el konuldu. Narkotik uygulamalarinda ise 1 ruhsatsiz tabanca, 4 adet av tüfegi, 4 adet kesici ve delici alet, 17 gram uyusturucu madde, 39 uyusturucu hap, 88 bin 460 adet bandrolsüz makaron, 16 kilo kaçak tütün ile sigara basma makinesi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, huzur ve güven ortaminin devamini saglamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararli ve kesintisiz bir sekilde devam edilecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA