Antalya'yi 19 Mayis'i Coskusu Saracak

Antalya Büyüksehir Belediyesi 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Antalya ve Alanya’da fener alayi ve konserler düzenliyor. Antalya’da Burak Yeter ve Buray konserleri, Alanya’da ise Yüzyüzeyken Konusuruz konseri kutlamalara renk katacak. Fener Alayi ve konserlere ise tüm Antalyalilar davetli.

Antalya'yi 19 Mayis'i Coskusu Saracak
Atatürk’ün Samsun’a çikarak kurtulus mücadelesini baslattigi 19 Mayis 1919’un 105. Yili Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin hazirladigi coskulu bir programla kutlanacak. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda 18 Mayis Cumartesi saat 21.00’de Konyaalti Beach Park Varyant Meydani’nda ünlü DJ Burak Yeter sahne alacak. Burak Yeter, essiz sahne performansi ile Antalyalilara müzik ziyafeti sunacak.

Cumhuriyet Meydani’nda Buray konser verecek

19 Mayis Pazar günü ise 19.30’da Konyaalti Varyant’tan Cumhuriyet Meydani’na Fener Alayi düzenlenecek. Fener alayinin ardindan Cumhuriyet Meydani’nda ünlü sanatçi Buray konser verecek. Pop müziginin sevilen ismi Buray saat 21.00’da en güzel sarkilarini Antalyalilar için seslendirecek.

Alanya’da Yüzyüzeyken Konusuruz konseri

19 Mayis coskusu Alanya’da da yasanacak. Antalya Büyüksehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi is birligiyle düzenlenecek etkinlikte 19 Mayis Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Aniti önünde bulusularak Fener Alayi düzenlenecek. Alanya’daki kutlamalar saat 21.00’de Belediye Sarayi arkasinda Yüzyüzeyken Konusuruz grubunun konseri ile devam edecek.
Kaynak: İHA