Osmaniye'de Jandarmadan Duygusal Anneler Günü Klibi

Osmaniye’de görev yapan Jandarma Er Oguzhan Kurt, annesine duygularini anlatan video klip hazirladi.

Osmaniye'de Jandarmadan Duygusal Anneler Günü Klibi
Osmaniye Jandarma Asayis Sube Müdürlügü Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi Anneler Günü faaliyeti çerçevesinde kisla içerisinde çekilen görüntülerle Jandarma Er Oguzhan Kurt annesine duygularini anlatan video klip hazirladi.

Görüntülerde Er Oguzhan Kurt nöbet tutarken masanin üzerine koydugu annesinin resmine bakarak, "Anne, bikmayan usanmayan, yorulmayan, asla sikayet etmeyen, sevmekten vazgeçmeyen, evladinin bir tebessümüne karsilik tüm hayatini önüne seren, tek bir damla gözyasina kiyamayan, 9 ay karninda, bir ömür kalbinde tasiyan, cennetin bu dünyadaki timsalidir” seklinde yazdigi yaziyi kendi sesiyle okudu. Görüntülerin devaminda ise vatani görevini yapan bir askerin çaldigi baglama esliginde, “Yeni Cami avlusunda ezan sesi var, ezan sesi degil be annem, sevdigimin yasi var” türküsüne yer verildi.

Klip sonunda ise Jandarma Er Oguzhan Kurt, “Ilk defa annemin yaninda olamadigim bir Anneler Günü’nün üzüntüsünü yasiyorum. Fakat vatani görevimi yapmaktan onur duyuyorum. Anne kadar kutsal, anne kadar degerli olan bu vatani görevimi yaparken basta sehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Anneler size, vatan bize emanet” dedi.

Kaynak: İHA