Aksehir Belediye Baskani Köksal Mazbatasini Aldi

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediye Baskani olarak seçilen A. Nuri Köksal düzenlenen törenle mazbatasini alip görevine basladi.

Aksehir Belediye Baskani Köksal Mazbatasini Aldi
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday olan ve Aksehir Belediye Baskanligi’ni kazanan Baskan A. Nuri Köksal, adliye kapisinda vatandaslarin yogun alkisi ve tezahüratlari esliginde mazbatasini aldi. Köksal, adliye binasi önünde yaptigi konusmada, “31 Mart Mahalli Seçimlerinde Aksehir halkinin teveccühünü kazanmis yeni Belediye Baskaniniz olarak mazbatami almis bulunuyorum. Aksehir’e hayirli ugurlu olsun. Daha önce yine sizlerin teveccühüyle sanla serefle yapmis oldugum bes yillik Aksehir Belediye Baskanligini yine sizlerin gönülden destekleriyle su anda resmi olarak da ilk anlarina girmis bulunuyoruz. Allah’imdan niyazim beni sizlerin büyük destegiyle çiktigim bu yolda utandirmamasi ve bu emanete layik kilmasidir” dedi.

Konusmanin ardindan halk korteji esliginde Nasreddin Hoca Türbesi’ne gelen Baskan Köksal, ilk olarak mezarliktaki babasi Cevdet Köksal ve annesinin mezarini ziyaret etti, Nasreddin Hoca Türbesi’nde de dua ederek buradan ayrildi. Daha sonra Aksehir Belediyesine gelen Baskan Köksal, eski baskan Salih Akkaya tarafindan karsilandi. Salih Akkaya tarafindan kendisine çiçek verilen Baskan Köksal da Salih Akkaya’ya çiçek verdi, 10 yillik baskanlik dönemindeki hizmetleri için tesekkür etti.

Baskanlik görevini devralarak makamina oturan Baskan Köksal, “Su an itibariyle sizlerin emaneti olan Aksehir Belediyesi mührünü teslim almis ve resmi olarak belediye baskani olarak göreve baslamis bulunuyorum. Belediye Baskanligi hizmetimizle vakif, cemiyet ve Aksehir’e adanmis hayatimizla, simdi kisisel yasantimizda yeni bir hizmet sürecinin kapisi açilirken Aksehir Belediyecilik tarihinde de yeni nesil belediyecilik anlayisinin basladigi ve uygulandigi bir döneme giriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA