Otoyolda 9 Araçli Zincirleme Kazada Ilginç Görüntü Açiklamasi Araçlar Üst Üste Çikti

Bayram tatili sebebi ile yogunlugun yasandigi Anadolu Otoyolu Sakarya geçisinde meydana gelen 9 araçli zincirleme trafik kazasinda iki kisi yaralandi. Iki aracin üst üste çiktigi kazayi görüp saskinligini gizleyemeyenler dönüp bir daha bakti.

Otoyolda 9 Araçli Zincirleme Kazada Ilginç Görüntü Açiklamasi Araçlar Üst Üste Çikti
9 günlük Ramazan Bayrami tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaslar dün aksam saatleri itibari ile yola çikmaya basladi.

Bu sebeple Anadolu Otoyolu Sakarya geçisinde akici trafik yogunlugu yasanmaya basladi.

Otoyolda yogunlugun yasandigi Hendek ilçesi geçisi Kalayik mevkii Ankara istikametinde zincirleme trafik kazasi meydana geldi. 9 aracin birbirine girdigi kazada 2 kisi yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan ekiplerce yaralilar ilk müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi. Kaza sebebi ile bölgede olusan trafik yogunlugu, araçlarin kaldirilmasi ile normale döndü. Kazaya iliskin inceleme baslatildi.

Gören dönüp bir daha bakti

Öte yandan, zincirleme kazada bir cipin arkadan çarptigi 57 HA 178 plakali Tofas Kartal marka otomobilin, cipin üzerine çikmasi ise saskinlik olusturdu.
Kaynak: İHA