Toroslar Belediyesi, 'Evde Saglik' Hizmeti Ile Vatandaslara Destek Veriyor

İçel’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, evden çikamayan, hareket kisitliligi yasayan, yas almis, özel ihtiyaçli ve bakima muhtaç kisilere evde saglik hizmeti ile destek veriyor.

Toroslar Belediyesi, 'Evde Saglik' Hizmeti Ile Vatandaslara Destek Veriyor
Halkla Iliskiler Müdürlügü’ne basvuruda bulunarak ya da Belediye Saglik Isleri Müdürlügü’ne telefonla ulasarak talepte bulunan vatandaslara program dahilinde ’Evde Saglik’ hizmeti veriliyor. Belediye Saglik Isleri Müdürlügü bünyesinde görevli paramedik, acil tip teknisyeni, hemsire ve saglik personelinden olusan ekip; evde ziyaret ettikleri hastalarin tansiyon ve kan sekeri ölçümü, enjeksiyon, pansuman ve serum takma gibi saglik hizmetini karsilayarak yaralarina merhem oluyor.

Hasta nakil ambulans hizmetiyle de ilçede ikamet eden yataga bagimli hastalara, hastane ve saglik kuruluslarina nakil destegi de saglaniyor.

"Önceligimiz saglik"

Toroslar Belediye Baskani Abdurrahman Yildiz, Evde Saglik hizmetini önemsediklerini belirtti.

"Önceligimiz saglik" diyen Yildiz, "Göreve gelir gelmez, Toroslarimiz için gerekli tespitleri yaptik, planlarimizi hazirladik. Bir yandan ilçemizin çehresini degistirirken, diger yandan da vatandaslarimizin sagligi, huzuru ve mutlulugu için çalismalar gerçeklestiriyoruz. Yüzü gülen, nefes alan Toroslar hedefiyle vatandaslarimizin her zaman yaninda olacagiz, dertlerine derman olmaya devam edecegiz. Evde Saglik hizmetimizden faydalanmak isteyen vatandaslarimiz, belediyemize ulasarak, talepte bulunabilirler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA