Gazipasa Belediye Baskani Yilmaz Mazbatasini Aldi

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde Pazar günü yapilan seçimlerde aldigi yüzde 50,36’lik oy oraniyla bir dönem daha Belediye Baskani seçilen Baskani Mehmet Ali Yilmaz mazbatasini aldi. Baskan Yilmaz’la birlikte mazbatasini alan CHP’li meclis üyeleri “Yeni döneme merhaba” derken CHP’li vatandaslar, Yilmaz ve meclis üyelerinin heyecanina ortak oldu.

Gazipasa Belediye Baskani Yilmaz Mazbatasini Aldi
31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimi kesin sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan en yakin rakibine 4 bin 705 fark atarak yeniden Gazipasa Belediye Baskanligina seçilen Mehmet Ali Yilmaz, dün mazbatasini Yüksek Seçim Kurulundan teslim aldi. Mazbata törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilçe Baskani Fahri Oguz, CHP Ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadin ve Gençlik kollari ve vatandaslar katildi.

Törende Baskan Yilmaz, meclis üyelerini ve kendisini yalniz birakmayan herkese tesekkür ederek, Gazipasa’ya yeniden hizmet edecek olmaktan heyecanli ve mutlu oldugunu dile getirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Gazipasa Belediye Baskani seçilen Mehmet Ali Yilmaz, ilk olarak CHP Ilçe Binasi’nda vatandaslar ile bulustu. Ardindan saat 15.00’te Gazipasa Adalet Sarayi’nda ilçe seçim kurulundan mazbatasini aldi. Baskan Yilmaz çok sayida vatandasla birlikte Cumhuriyet Meydani’nda ilk olarak Atatürk Aniti’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardindan Gazipasa Belediyesi önünde vatandaslarla bulustu. Yapilan konusmalar ve duanin ardindan Baskan Yilmaz, halk esliginde Belediye Baskanligi makamina çikti, ziyaretleri kabul etti.
Kaynak: İHA