Bayrakli'da 23 Nisan Coskusu Yasanacak

Bayrakli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni hazirlanan program kapsaminda görsel sovlar, oyunlar, spor müsabakalari, maskot esliginde müzikli aktiviteler, sürpriz eglenceler ve konserlerle dolu muhtesem bir senlikle kutlayacak.

Bayrakli'da 23 Nisan Coskusu Yasanacak
Bayrakli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni birbirinden eglenceli aktivitelerle kutlayacak. Binlerce çocuk ve aileleri 23 Nisan günü Bayrakli sahilinde gerçeklesecek hem kültürel hem de sportif organizasyonlarda bir araya gelecek. Bu kapsamda saat 14.00’da uçurtma senligi ile baslayacak etkinliklerde, halk oyunlari gösterisi, piyano performansi sunulacak, mutlu çocuk sarkilari konseri verilecek, yüz boyama aktivitesiyle senlik renklenecek. Karate, kick boks, tekvando, bale, jimnastik, güres, dans ve corn hole gibi spor aktivitelerinin yani sira survivor, halat çekme, basketbol, penalti, bovling ve çuval yarislari düzenlenecek. Etkinlikler boyunca çocuklara pamuk seker ve patlamis misir ikram edilecek. Maskotlar, resim, satranç, astronomi ve zeka oyunlariyla da 23 Nisan senligi büyük bir coskuya dönüsecek. 23 Nisan günü Bayrakli sahilinde gerçeklesecek etkinliklere isteyen herkes ücretsiz olarak katilabilecek.

"En güzel bayramlar Bayrakli’da yasanacak"

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan’da gelecegimizin teminati çocuklarimizla bulusacagiz. Onlarin bir tebessümü, mutlulugu her seye deger. Bu anlayisla çocuklarin gününde onlar için özel bir organizasyon hazirladik. Gösteriler, sovlar, konserler, yarismalar ve ikramlarla dolu dolu bir bayram geçirecegiz. Mazbatamizi aldiktan sonraki ilk ulusal bayramimizi sevgili çocuklarimizla birlikte coskuyla kutlayacagiz. Her yil etkinliklerimizi büyütecegiz. En güzel bayramlar Bayrakli’da yasanacak. Etkinliklerimize tüm çocuklarimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA