ALKÜ Hastanesinde Mesaideki Personele Bayram Kutlamasi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Egitim ve Arastirma Hastanesi Yönetimi, hastanede görev yapan saglik çalisanlarinin Ramazan Bayrami’ni kutladi.

ALKÜ Hastanesinde Mesaideki Personele Bayram Kutlamasi
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Egitim ve Arastirma Hastanesi Yönetimi, Ramazan Bayrami’nin ilk gününde saglik çalisanlarini yalniz birakmadi. Hastane yönetimi, saglik hizmeti veren saglik çalisanlarini görev yerlerinde tek tek ziyaret ederek bayramlarini kutladi. Bashekim Vekili Dr. Bekdas Tekin, saglik personeline özverili çalismalarindan dolayi tesekkür ederek, yatan hastalarin saglik durumu, doluluk orani ve genel durum hakkinda bilgi aldi.

Bayramin önemine deginen Bashekim Vekili Dr. Bekdas Tekin, “Ekip ruhunu ve dayanismayi arttirmak adina her yil geleneksel hale getirdigimiz bayramlasmada saglik çalisanlarimizla bir arada olmaktan dolayi mutluyuz. Saglik çalisanlarimizin hem bayramini kutladik, onlarla vakit geçirdik hem de hastanemizin genel durumu hakkinda birim birim bilgi aldik. Herkesin sevdikleriyle birlikte oldugu bir günde büyük bir fedakârlik örnegi sergileyerek, hastanemizde mesai yapacak olan tüm hekim ve saglik çalisanlarimiza bir kez daha tesekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA