Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca'dan Karatay'a Tesekkür

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre, yüzde 54,5 ile sandiktan birinci çikti ve yeniden Karatay Belediye Baskanligi’na seçildi.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca'dan Karatay'a Tesekkür
Baskan Hasan Kilca, seçim sonuçlarina iliskin açiklama yapti. Kendisine destek veren herkese tesekkür eden Hasan Kilca, “Degerli Karatayli hemsehrilerim, sizlere en kalbi tesekkürlerimi iletiyorum. Bugün bir baska Karatay heyecanimizin yeni bir mustusudur. Her sokaginda, her karisinda bir ve beraber oldugumuz; askimiz, sevdamiz Karatay’imiza hizmet etme firsatini bizlere yeniden veren her bir vatandasima gönülden sükranlarimi sunuyorum. Nasil ki geride kalan 5 yilda, 5 yili asan islere birlik ve beraberligimizin bereketiyle imza atmissak, yeni dönemde de ayni heyecanla, daha fazla yatirim ve hizmetle Karatay’imizin her kösesinde olmaya devam edecegiz. Türkiye Yüzyili’ni taçlandiracak yepyeni projelerimizi ve her yastan insanimiza dokunacak yatirimlarimizi bir bir sehrimize kazandiracagiz. Bugüne kadar onurla ve gururla tasidigimiz 375 bin hemsehrimizin emanetini, tek bir zerresine dahi halel getirmeden yine ayni sorumlulukla tasimayi sürdürecegiz. Bugün kazanan Karatay’dir, Karatayli her bir hemsehrimdir. Ayirmadan, ayristirmadan hizmet ettigimiz tüm vatandaslarimiz daima basimiz tacidir. Yerel seçim sürecinde, ortak paydamiz Karatay için emek harcayan tüm aday arkadaslarimiza, demokrasi sölenine katkilari dolayisiyla tesekkür ediyorum. Bizim için kaide Karatay’dir ve Karatayli hemsehrilerimdir. Sehrimiz için olan her fikre, duygu ve düsünceye kapimiz bugüne kadar açik olmustur, bundan sonra da daima açik olacaktir” dedi.

Baskan Kilca, seçim süreci boyunca sahada gayretle çalisan Cumhur Ittifakinin tüm mensuplarina, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a ve sandikta iradesini ve sahsina destegini gösteren bütün hemsehrilerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA