Eyüpsultan Kazasinda Yaralanan Kisinin Kaybolan Telefonu, Yurt Disina Kaçan Eylem Tok'un Aracindan Çikti

Eyüpsultan’da lüks araciyla 1 kisinin ölümüne ve 4 kisinin yaralanmasina sebep olan 17 yasindaki T.C’nin karistigi kazada yaralanan kisinin kaybolan cep telefonu, yurt disina kaçan Yazar Eylem Tok’un kullandigi araçta bulundu.



Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri, Göktürk’teki Belgrad orman yolunda 1 Mart Cuma günü gece saatlerinde meydana gelen ölümlü trafik kazasinda yarali magdurlardan I.G.’nin kayip telefonunun bulunmasi konusunda inceleme baslatti. Olayda kazaya tanik olan Z.H.T’nin, bir yaraliya yardim etmek için telefonu aldigini sonrasinda dalginlikla yaninda götürdügü, daha sonra da cep telefonunu site duvarinin üzerine biraktigi, çalismalar sonucunda ekipler tarafindan tespit edildi.

Ekipler, sitenin güvenlik görevlileri tarafindan muhafaza altina alinan cep telefonunun yine kazaya tanik olan D.Ö’nün annesi B.Ö tarafindan alindigini ve o esnada kazaya neden olan 17 yasindaki sürücü T.C’nin annesi Eylem Tok’un da orada bulundugunu tespit etti.

Yapilan çalismalardan sonra, cep telefonun Tok’un siteye geldigi ve A.K’nin kullandigi araca konuldugu ve tasitin kontrolü sirasinda yine sürücü tarafindan buldugu tespit edildi. Telefon, A.K tarafindan emniyete teslim edildi.
Kaynak: İHA