Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi Ve Kültür-Sanat Evi Açiliyor

Tavas Belediyesi tarafindan önemli hizmet projeleri hayata geçiriliyor. Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tavas Kültür-Sanat Evi, yarin Tavaslilarin hizmetine girecek.

Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi Ve Kültür-Sanat Evi Açiliyor


Tavas Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 250 kisilik sinema salonu, 300 kisilik konferans salonu, egitim çalismalari için ögrenci siniflari, gençlere ve çocuklara çesitli etkinlikler ve gösterimler yapabilecekleri siniflar yer alacak. Tavas Kültür ve Sanat Evi’nde Tavasin tarihi, kültürel degerleri, gelenek ve göreneklerinin tanitilmasi ve gelecek nesillere aktarilmasi için el emegi göz nuru ürünlerin sergilenecegi atölyeler ve satisinin yapilacagi alanlar, Kizilcabölük Tekstil ürünleri ve dokumalar, dogal tas resim atölyeleri, Tavasin yöresel lezzetlerinin oldugu gastro odasi, Kent Müzesi, kafe ve restoranlar bulunacak.

Tavas için önemli projelere imza atan Tavas Belediye Baskani Hüseyin Inamlik; “Tavas Belediyesi olarak gençlerimizin yaninda olmayi ve onlara en iyi hizmetleri sunmayi önemsiyoruz. Gelecegimizin teminati gençlerimiz ve çocuklarimiz için Gençlik Merkezimizi hayata geçirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Tavas Kültür ve Sanat Evimiz ile de Ilçemizin tarihi, kültürel degerlerin tanitilmasi ve gelecek nesillerimize aktarilmasini hedefleyerek, Tavas’imizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Buradan tüm hemsehrilerimi 9 Mart 2024 Cumartesi günü gerçeklestirecek oldugumuz açilis programlarimiza davet ediyorum. Kiymetli eserlerimiz simdiden Tavas’imiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA