Kütahya Il Genel Meclisi Üyelerine Tesekkür Plaketi

Kütahya’da 5 yildir hizmet veren Il Genel Meclisi (IGM) üyeleri, görev sürelerinin sona ermesi dolayisiyla Vali Musa Isin tarafindan düzenlenen plaket töreninde onurlandirildi. Isin, IGM üyelerine ve ailelerine tesekkür ederek saglik ve huzurlu bir yasam diledi.

Kütahya Il Genel Meclisi Üyelerine Tesekkür Plaketi
Parti ayrimi gözetmeksizin tüm meclis üyelerinin Kütahya için azimle çalistigini belirten Isin, “Nisan ayinda yeni bir 5 yillik dönem için meclisimiz tesekkül edecek ve birlikte olacagiz. Meclisimiz güzel hizmetlere imza atti. Parti ayrimi yapmaksizin bütün meclis üyelerimiz Kütahya için ne gerekiyorsa onu yapmaya birlikte azmettiler, karar verdiler ve icraatta bulundular. Bu nedenle meclisimizi tebrik ediyorum” dedi.



"Böyle bir meclis ile çalismak benim için bir sereftir"

Sahsi menfaatlerin bir kenara birakilarak kamu yarari için birlesen bir meclisle çalismanin kendisi için seref oldugunu dile getiren Vali Isin, “Her türlü sahsi hesap bir kenara birakilarak sadece kamu ve Kütahya yarari noktasinda hepsi birlesti. Böyle bir meclis ile çalismak benim için bir sereftir. Çalisma heyecan ve sevkimizi de kamçilamistir. Insallah bundan sonra da ilimiz için elimizden gelen bütün gayreti gösterecegiz” diye konustu.

Kütahya’da birlik ve beraberlik atmosferinin olumlu etkilerine de deginen Vali Musa Isin, konusmasini su sözlerle sürdürdü: “Il Özel Idaresi, bütçesi ve yaptigi islerle birlikte Türkiye’de 10’uncu sirada. Hakikaten hem kamu kaynaklari rasyonel bir sekilde kullanilmaktadir hem de bütçemiz büyüklügü itibariyla ilimize büyük hizmetler yapmaktadir. Birlik ve beraberlik içinde ilde yapilmayacak hiçbir is yoktur. Milletvekillerimiz, belediye baskanlarimiz, belediye meclisi üyelerimiz olsun hep birlikte olumlu ve yapici bir hava var. Bu atmosferin getirisi de Kütahya’ya yansimaktadir.”

Kütahya Il Genel Meclisi Baskani Muammer Özcura da desteklerinden dolayi Vali Isin’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA